Scroll Top
Stompetoren fondue
kaasfondue_1600x600
Porties: 10 | Bereidingstijd: 10 min | Kooktijd: 10 min
Boodschappen

240 ml bier of wijn
345 gram geraspte Stompetoren Oud
2 eetlepels bloem
2 eetlepels koffiemelk
1 theelepel worcestershiresaus
1/2 theelepel knoflookpoeder

Bereiding

1 Het bier of de wijn in een middelgrote
sauspan gieten en op hoog vuur
aan de kook brengen.

2 Vervolgens laten doorkoken
op middellaag vuur.

3 Stompetoren en bloem toevoegen. Langzaam doorroeren totdat er een glad gesmolten mengsel ontstaat.

4 Daarna koffiemelk, worcestershiresaus en knoflookpoeder erdoorheen roeren.

5 De fondue in een fonduepan gieten en serveren met blokjes brood, appelpartjes en groenten.

Een opmerking achterlaten