0 0 door admin Recepten februari 29, 2024 Porties: 10 | Bereidingstijd: 10 min | Kooktijd: 10 min Boodschappen 240 ml bier of wijn 345 gram geraspte Stompetoren Oud 2 eetlepels bloem 2 eetlepels koffiemelk 1 theelepel worcestershiresaus 1/2 theelepel knoflookpoeder Bereiding 1 Het bier of de wijn in een middelgrote sauspan gieten en op hoog vuuraan de kook brengen. 2 Vervolgens laten doorkoken op middellaag vuur. 3 Stompetoren en bloem toevoegen. Langzaam doorroeren totdat er een glad gesmolten mengsel ontstaat. 4 Daarna koffiemelk, worcestershiresaus en knoflookpoeder erdoorheen roeren. 5 De fondue in een fonduepan gieten en serveren met blokjes brood, appelpartjes en groenten. admin / Over de auteur Meer berichten van admin Een opmerking achterlaten Reactie annuleren Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Verstuur opmerking