De oven voorverwarmen tot 175 graden. Een grote pan met water waaraan zout is toegevoegd aan de kook brengen op hoog vuur. De broccoli toevoegen en vier minuten koken, of koken totdat de broccoli al dente is.
De stroop, mosterd en knoflook mengen in een middelgrote kom. Langzaam de olijfolie en vervolgens de azijn erdoorheen kloppen. Zout en peper naar smaak toevoegen.
De olijfolie mengen met knoflook en zout en dit mengsel op de aubergine en courgette smeren. Aubergine en courgette op de grill leggen en vier minuten bakken (één keer omdraaien) of bakken totdat de plakjes gaar en knapperig zijn. Stompetoren kaas gelijkmatig over de groentes strooien en één minuut grillen totdat de kaas begint te smelten.
Het gehakt samen met de gesneden ui en paprika braden. Barbecuesaus, worcestershiresaus en mosterd toevoegen en op halfhoog vuur aan de kook brengen. Vijf minuten op laag vuur laten sudderen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkLees Privacy Policy