Scroll Top

Onze kaasmakers

Onze kaasmakers

Boer SLob

Het grootste gedeelte van onze boerderij kruidenkaas wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Deze boer staat bekend om zijn boterzacht smeuïg zuivel, wat ook terugkomt in de kruidenkazen. We hebben o.a. de volgende kruidensoorten beschikbaar: mosterd, fenegriek, brandnetel, Italiaans, 3-kruiden, 5-kruiden, truffel, peper, chili en knoflook.

De Mèkkerstee

De Mèkkerstee is een echt familiebedrijf. In 2001 is Piet den Hertog een zorgboerderij met 75 geiten, een kleine stal en een eenvoudige kaasmakerij gestart. Inmiddels is De Mèkkerstee gegroeid naar een moderne stal met 650 tevreden geiten. Ook werken er ca. 65 enthousiaste medewerkers die we dagbesteding bieden in o.a. ons restaurant en onze stal en runnen we een professionele en uitgebreide kaasmakerij met mooie machines en een grote productieruimte. We verkopen wat we zelf maken, maar leveren ook aan groothandels.

Kaashandel Remijn

Wij zijn een familiebedrijf, gespecialiseerd is in het rijpen & distribueren van Nederlandse (half)harde kwaliteitskaas. Al ruim 35 jaar bedienen wij met onze kaasgroothandel kaasspeciaalzaken, markten en kaasboeren aan huis met onze producten. In de markt zijn we met name bekend onder ons exclusieve handelsmerk ‘Stompetoren kaas’.

In ons rijpingspakhuis in Kerkdriel rijpen veel verschillende kazen. Zo rijpen we onder andere CONO kaas, HB kaas, boeren- en boerderijkaas, geitenkaas, schapenkaas, kruidenkaas en diverse biologische kaassoorten. Onze kaasgroothandel staat bekend om de unieke rijping en de topkwaliteit van onze kazen.

Parmezaanse kaas uit Noord-Italië

De harde Parmigiano Reggiano DOP is de enige echte Parmezaanse kaas en de beste die verkrijgbaar is. Het productiegebied ligt in Noord-Italië ten zuiden van de rivier de Po in de provincies Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantova.

CONO Kaasmakers

CONO Kaasmakers is een boerencoöperatie en bestaat al meer dan honderd jaar. Onze boeren en kaasmakers maken samen van de beste melk de lekkerste en eerlijkste kaas. Met behoud van onze tradities en met gebruik van de meest duurzame moderne technieken. Onze boeren delen kennis in workshops en onze kaasmeesters geven hun unieke kennis van generatie op generatie door aan talentvolle jonge kaasmakers.

Rouveen Kaas

In het dorpje Rouveen, in het oosten van het land bevindt zich al meer dan honderd jaar een coöperatieve zuivelfabriek. Terwijl de omgeving gekenmerkt wordt door hun traditionele cultuur en klederdracht, staat de kaasmakerij bekend om haar creativiteit en innovatief vermogen. De coöperatie produceert een veelzijdig scala aan producten.