AANGENAAM. BOER SLOB

BOERDERIJ KRUIDENKAAS

Het grootste gedeelte van onze boerderij kruidenkaas wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Deze boer staat bekend om zijn boterzacht smeuïg zuivel, wat ook terugkomt in de kruidenkazen. We hebben o.a. de volgende kruidensoorten beschikbaar: mosterd, fenegriek, brandnetel, Italiaans, 3-kruiden, 5-kruiden, truffel, peper, chili en knoflook.

Welkom op
De Mèkkerstee

De Mèkkerstee is een echt familiebedrijf. In 2001 is Piet den Hertog een zorgboerderij met 75 geiten, een kleine stal en een eenvoudige kaasmakerij gestart. Inmiddels is De Mèkkerstee gegroeid naar een moderne stal met 650 tevreden geiten. Ook werken er ca. 65 enthousiaste medewerkers die we dagbesteding bieden in o.a. ons restaurant en onze stal en runnen we een professionele en uitgebreide kaasmakerij met mooie machines en een grote productieruimte. We verkopen wat we zelf maken, maar leveren ook aan groothandels.

KAASHANDEL REMIJN

Wij zijn een familiebedrijf, gespecialiseerd is in het rijpen & distribueren van Nederlandse (half)harde kwaliteitskaas. Al ruim 35 jaar bedienen wij met onze kaasgroothandel kaasspeciaalzaken, markten en kaasboeren aan huis met onze producten. In de markt zijn we met name bekend onder ons exclusieve handelsmerk ‘Stompetoren kaas’.

In ons rijpingspakhuis in Kerkdriel rijpen veel verschillende kazen. Zo rijpen we onder andere CONO kaas, HB kaas, boeren- en boerderijkaas, geitenkaas, schapenkaas, kruidenkaas en diverse biologische kaassoorten. Onze kaasgroothandel staat bekend om de unieke rijping en de topkwaliteit van onze kazen.